top of page
Construction

the key to streamlined construction projects

Waterdichting

Onze doelgroep :  In bouwprojecten zijn wij de betrouwbare partner voor projectontwikkelaars, architecten en aannemers, evenals rechtstreeks voor de eindklant ( particulier ). Wij specialiseren ons in het realiseren van zowel nieuwbouw als renovaties met een focus op waterdichtheid.

  1. Opstijgend vocht : Optrekkend of opstijgend vocht in muren manifesteert zich wanneer de waterkerende folie ontbreekt, incorrect is aangebracht of beschadigd raakt tijdens verbouwingen. Daarnaast kunnen vochtproblemen in huis voortkomen uit constructiefouten, ontoereikende ventilatie, defecte dakgoten of bepaalde huishoudelijke activiteiten.

  1. Water in kelder of parkeergarages : MVO PROJECTS heeft gedurende geruime tijd een solide reputatie opgebouwd in professionele en effectieve vochtbestrijding in kelders. Wij benutten dagelijks onze expertise om vochtproblemen in uw kelder doeltreffend aan te pakken, met als resultaat een aangenaam en gezond leefklimaat.

  1. Kabel of buisdoorvoer: Na menging en onderdompeling in water  van de waterdichtingsset zet de hars uit en hardt het uit tot een solide schuim met een gesloten celstructuur. Deze methode wordt toegepast op wachtbuizen, trekleidingen, enzovoort, om een waterdichte afsluiting te verzekeren.

  1. Betonherstelling: afbrokkeling van het beton, roestverschijnselen, scheuren in het beton ?
    Betoncorrosie, veroorzaakt door roestende wapening, leidt tot barstvorming en vermindert de structurele integriteit van gewapend beton. Vooral verouderde constructies, balkons, terrassen, betonkolommen en kroonlijsten lopen risico. Onmiddellijke reparatie bij detectie van betonrot is essentieel om de veiligheid en duurzaamheid te waarborgen.

Waarom Samenwerken Met Ons? 

  • Gedegen ervaring in waterdichting.

  • Maatwerkoplossingen voor diverse projecten.

  • Gebruik van hoogwaardige materialen en technieken.

  • Snelle respons en efficiënte uitvoering.

Contacteer Ons voor een Waterdicht Toekomst: Laat waterproblemen niet langer uw project belasten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende consultatie. Samen bouwen we aan een waterdichte toekomst voor uw woning of bedrijfspand.

MVO PROJECTS Schluter.jpg
MVO PROJECTS Pakkers.jpg
MVO PROJECTS NOPPENFOLIE.jpg
bottom of page