top of page
Construction

the key to streamlined construction projects

Projectmanagement

Onze doelgroep : Wij zijn uw toegewijde partner voor vlekkeloze bouwprojecten, vertrouwd door projectontwikkelaars, architecten en aannemers. Ons gespecialiseerde team staat garant voor hoogwaardige nieuwbouw en renovaties, met een specifieke focus op waterdichtheid. Onze nauwe samenwerking met alle betrokken partijen zorgt voor efficiënte communicatie en succesvolle projectafsluitingen. Kortom, wij bieden betrouwbaarheid en kwaliteit voor elk bouwproject.

  1. Haalbaarheidsstudie: Wij helpen u bij het realiseren van uw project vooraleer er maar één steen gezet is. Door ons van in het begin bij uw project te betrekken zijn we in de mogelijkheid uw project zo efficiënt mogelijk te coördineren. Door middel van nauwkeurige 2D tekeningen en 3D renderings kunnen wij u al een goed beeld geven van het gewenste eindresultaat. Daarnaast staan we in voor het opstellen van een budget en planning..

  2. Project coördinatie: MVO PROJECTS leidt alle werkzaamheden in goede banen, voorziet problemen en treedt proactief op. Stellen er zich toch problemen, dan lossen we ze snel en efficiënt op. Bovendien houden we uw belangen voor ogen in elke fase van uw project en waken als projectmanager over kwaliteit, deadline en budget. Open communicatie zorgt ervoor dat u als klant steeds op de hoogte bent van elk detail.

  3. Advies bij bouwproblemen: Als uw huidige bouwteam tegen problemen aanloopt, kunt u altijd rekenen op MVO PROJECTS. Wij bieden ondersteuning bij diverse bouwkundige uitdagingen, waaronder ongebruikelijke bouwtechnische knooppunten. Daarnaast staan we klaar om advies te verstrekken in het geval van uitvoeringsfouten door derden. Samen met u zoeken we naar de meest optimale oplossing, dit alles tegen een beste prijs.

Waarom Samenwerken Met Ons?  Waarom met ons samenwerken? Wij hebben inzicht in de complexiteit van bouwprojecten en streven naar een vlekkeloze samenwerking. Onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid maakt ons de ideale partner voor uw project. Ontdek vandaag nog hoe wij in staat zijn uw visie tot leven te brengen en uw bouwproject tot een succes te maken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en versterk uw bouwprojecten met onze gespecialiseerde diensten. 

bottom of page